Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
Page Header Logo
  • Current
  • Archives
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
Search
  • Register
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol 8 No 1 (2016)

Published: 2018-07-18

Articles

  • IMPLEMENTASI GOOD MANUFACTURING PRACTICES PADA RUMAH POTONG AYAM BERSERTIFIKAT HALAL DI DAERAH ISTIMEWA YOGYAKARTA
    Edi Suryanto, Tridjoko Wisnu Murti, Yatri Drastini, Bastoni Bastoni, Ismatullah Salim, Umar Alfaruqi
    • PDF
  • Kajian Tentang Management Perkandang Sapi Potong Rakyat Di Desa Dukuhbadag Kecamatan Cibingbin Kabupaten Kuningan
    Fitri Dian Perwitasari
    • PDF
  • IMPLEMENTASI GOOD MANUFACTURING PRACTICES PADA RUMAH POTONG HEWAN BERSERTIFIKAT HALAL DI DAERAH ISTIMEWA YOGYAKARTA
    Bastoni Bastoni, Edi Suryanto, Rusman Rusman, Tridjoko Wisnu Murti, Yatri Drastini, Nasrul Hidayat
    • PDF
  • Hubungan antara Kecepatan Pemerahan dengan Produksi Susu Sapi Perah Di Peternakan Sapi Perah Kelompok Tani Mulya Makmur Desa Manislor Kecamatan Jalaksana Kabupaten Kuningan
    Desi Unari, Retno Widyani, Rudi Permadi
    • PDF
  • HUBUNGAN ANTARA BOBOT KARKAS DENGAN LINGKAR DADA DAN PANJANG BADAN PADA SAPI PERANAKAN ONGOLE JANTAN
    Eko Rokhidin, Retno Widyani, Djodjo Sumardjo
    • PDF

About Journal KANDANG

Aims and scope

Author Guideline

Publication Ethics

Editorial Team

Reviewer

Contact

 

Image result for logo google scholar

 Web Analytics Made Easy - Statcounter

Jurnal Kandang

Flag Counter 

 

Open Journal Systems
Information
  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians

 

About this Publishing System